Search

اگر نتوانم سفارش مشتری‌ها را به‌موقع ارسال کنم، چیکار کنم؟

پردازش سفارشات

اگر نتوانم سفارش مشتری‌ها را به‌موقع ارسال کنم، چیکار کنم؟

همو‌ن‌طور که می‌دونی، شما وقتی محصولی رو به غرفه‌ت اضافه می‌کنی، یه بخشی داره به اسم «زمان آماده‌سازی» که یه مدتی رو مشخص می‌کنی. مثلا ۲ روز. این یعنی شما به مشتریت متعهد می‌شی که اگه سفارش بده، شما حداکثر تا ۲ روز بعد از ثبت سفارش،‌ محصول رو براش ارسال کنی.


حالا سؤال اینجاست که اگه به تعهدت عمل نکنی، چه اتفاقی می‌افته. خب. اتفاق‌های خوبی نمی‌افته! اگه شما سفارشت رو ارسال نکنی و از مهلت آماده‌سازی رد بشه، سفارشت وضعیت اضطراری پیدا می‌کنه و می‌افته در فرایند لغو شدن. البته اگه در آخرین لحظه‌ها ارسال کردی ولی هنوز موفق به دریافت کد مرسوله از شرکت پست نشدی، جای نگرانی نیست؛ چون تا ساعت ۱۲ روز بعد فرصت برای درج کد مرسوله داری. ولی اگه تا اون موقع، کد وارد نشه، سفارشت به صورت اتوماتیک لغو می‌شه.

اگر واقعا حادثه‌ای رخ داد‌،‌ چه کنم؟

اگه واقعا هیچ راهی نبود که سفارش رو بموقع ارسال کنی، تنها راهی که باقی می‌مونه، اینه که از طریق صفحه سفارش، به مشتریت درخواست تأخیر بدی. این درخواست برای مشتریت ارسال می‌شه اگه قبول کنه که مشکل حل می‌شه و مهلت ارسال جدیدی برای سفارشت ثبت می‌شه. ولی اگه قبول نکنه و سر موعد ارسال نکنی سفارشت لغو و پول به حساب مشتری عودت داده می‌شه.

پیامدهای تأخیر در ارسال و لغو سفارش

خیلی مهمه که همیشه از موجودی انبارت و همین‌طور به‌روز بودن قیمت محصولات غرفه‌ت خبر داشته باشی که یه وقت توی آماده‌سازی و ارسال سفارش‌هات به مشکل نخوری. چون تأخیر یا لغو سفارش، اثر بدی روی وضعیت غرفه‌ت می‌گذاره. جدای از اینکه مشتری غرفه‌ت خیلی ناراضی می‌شه و احتمالا دیگه از غرفه‌ت خرید نکنه و تو رو به دیگران معرفی نکنه، قواعد بازار باسلام هم این طوریه که به غرفه‌های خوش‌قول فرصت بیشتری برای دیده شدن می‌ده و در واقع، اگه تأخیر یا لغو سفارش داشته باشی،‌ بازدید غرفه‌ت کاهش پیدا می‌کنه و طبیعتا، فروشت هم کم می‌شه.

پس لطفا این موضوع رو خیلی جدی بگیر و جوری تدبیر کن که همیشه پیش مشتری‌هات به خوش‌قولی و سرعت عمل معروف باشی!

چطور از ابزار توافق تاخیر استفاده کنم ؟